ida [fotograferat]

in i sista detalj...
 
 
Kan vara så att jag suttit vid datorn nästan hela helgen... Min hemsida börjar ta form och jag tror jag har bestämt mig hur jag vill att den ska se ut.
Ja, just nu har jag bestämt mig, men det är inte omöjligt att jag hinner ändra mig tills i morgon... Nu är det bara den lilla detaljen med att välja ut vilka
bilder som ska visas upp och att skriva ihop en text om sig själv som låter relativt normal, hur nu det ska gå till...

Varvat med hemsidan har jag suttit och fixat lite med bilderna från Ciccis och Jonas bröllop, jisses vad många bilder jag kom hem med, och då var jag bara assistent!
Tror jag underskattade tidsåtgången på att sortera och redigera... Men mycket vackert är det och det är deras detaljer ni ser på bilderna här!
 
Nu är det dags att krypa upp i soffan med en kopp te och en macka och hoppas på att regnet utanför inte blir till översvämningar. Sa någon höst, eller?
 
multifunktionsväska
 
Resväskor är bra att ha till mycket. Om man inte använder de till att resa med eller bara ha till prydnad går det alldeles utmärkt att stoppa ner bebisar i dem! Stäng inte locket bara...
 
När jag fick frågan om att fotografera en sju veckor liten kille tackade jag såklart ja, för i år har det ju handlat lite om att våga prova på nya saker. Så vi stoppade ner honom i en väska och resultatet blev inte helt illa för att vara första gången (både för mig bakom kameran och för lillkillen i resväskan).
 
Sen att detta var en utmärkt förklaring till varför jag behövde handla fler scarfsar är en annan femma...
erica & martin 140802
 
En lördag i början av augusti när Ericas och Martins bröllop ägde rum och mitt tredje assistentuppdrag för kära Erica (ja, alltså inte samma Erica som gifte sig så klart...).
 
Tack för att jag fick följa med och dela er stora dag!