ida [fotograferat]

Solsken, mat, dricka och trevligt sällskap!
 
Min långledighetshelg har visat sig från sin allra bästa sida! Det har hunnits med att bli bjuden på middag (och dricka), sola och bada, få möjligheten att se på två sm-finaler i handboll (bildbevis på instagram) med tillhörande mat (och dricka), väder att sitta på uteserveringar i (fast jag frös så vi satt inomhus) samt morsdagsfirande med ännu mer god mat (och dricka, fast idag fick jag hålla mig körbar...). 
 
Det bästa av allt är ju att jag är ledig imorgon också! Vem vill bjuda mig på middag då?
 
 
Man måste minsann ingenting...
 
Precis när jag tyckte att ett inlägg i veckan kändes stabilt och bra kände jag helt plötsligt för att slänga upp ett lite så här mitt i veckan. Två veckor sedan jag tog bilderna och de vita blommorna är redan borta, vädret är däremot nästan lika underbart just nu och det känns sådär att kvällen kommer att tillbringas i tvättstugan.
Det vore visserligen inte första gången vi missar en tvättid, däremot tror jag inte vi ska missa en runda till Ica. Vi måste inte, men sista rullen toalettpapper lär inte räcka i all evighet...
 
 
Veckans inlägg...
 
Ett inlägg varannan dag är ju ganska lagom. Fast två gånger i veckan kan ju funka det också, känns ju rimligt.
Har visst blivit en gång i veckan istället. Lagom. Regelbundet om inte annat...
 
Men jag hade i alla fall kameran med mig med i ett försök till lite vardagsbilder. Lyckas inte en fotbollsmatch underhålla en i nittio minuter så finns det andra saker man kan roa sig med under tiden (insekter på skor och ciderglas på gräs till exempel). Det är ju dessutom inte varje dag man får uppleva bengaler på en fotbollsmatch i division fem! 
 
När vi åkte hem undrade taxichauffören om vi hade varit på fest. Ja, lite grillning och lite fotboll, svarar vi.
Taxichauffören frågar glatt - Åh, såg ni Atletico Madrid och att de vann ligan?!
Vi - ehhh... nej... vi såg en match i division fem... det blev 2-2...
 
Ses om en vecka igen!