ida [fotograferat]

bykrogen i österslöv
 
Här kommer lite fler bilder från vår familj-firar-födelsedagar-övernattning!
 
Jag kan absolut rekommendera ett besök hit! Om man däremot är känslig mot små hotellrum och små handfat ska man be att få undvika rummet döpt till Äpple. Men vi är inte bittra alls att jag och gubben fick minirummet när resterande sällskap fick rum i storlek dubbelt så stort och att deras badrum var större än hela vårt rum...
 
inte alls då...
 
 
Skämt åsido... god mat, trevligt inrett och vackra omgivningar - väl värt en resa ut på den skånska landsbygden!
idahenriksson.com
Alla som känner mig kan nog skriva under på att jag har svårt att bestämma mig. Annaform som gjort både denna och min förra bloggdesign kan nog skriva under på det nu också... Men om jag inte ändrar mig så är det så här bloggen kommer att se ut den närmsta tiden! Stort tack till Anna!
 
Som om inte det vore nog är även hemsidan klar (trumvirvel och fyrverkerier)! Den kanske kommer att ändras lite smått efterhand (det här med att bestämma sig ni vet) men den är klar för er att kika in på om ni är nyfikna! 
 
Klicka på de olika gula ikonerna så hittar ni var jag finns runt om på internet. Vill ni boka en fotografering eller bara har frågor går detta utmärkt att göra på hemsidan!
 
Jag är riktigt nöjd, vad tycker ni?