ida [fotograferat]

god fortsättning!
 
Hoppas ni alla haft en strålande julvecka! För en gångs skull fastnade tom jag på bild från julafton (tack pappa!), vilket inte hör till vanligheterna. Utöver att jag oftast är den som håller i kameran har jag även släktdraget "konstig-min-blick-eller-hållning-på-alla-bilder-oavsett...
 
 
Ps. Ni har väl inte missat veckans blogg här på blogg.se? Även fast man inte som jag hade äran att fotografera deras bröllop, så är den väl värd ett besök eller två ändå :)
 
God fortsättning, gott slut så hörs vi nästa år igen!
lite frost och lite vardag
 
 
Alla klara med allt som hör julen till? Här är det inte en tomte eller en julstjärna någonstans, däremot är alla (tror jag) julklappar inhandlade. Så den som känner sig manad är välkommen hit för att hjälpa till att slå in allt! Vet inte riktigt hur det gick till, men hela köksbordet är översvämmat med saker som inte alls verkar slå in sig själv..
 
10 plusgrader utanför fönstret hjälper inte riktigt till att framkalla julkänslor precis, men för lite drygt en vecka sedan på min lediga dag var det solsken, vindstilla, kallt och frost på samma gång = perfekt fotoväder.
 
Så jag traskade ut med mina två nya kompisar (Sigma 35mm 1.4 Art och Sigma 85mm 1.4) och tog ett varv i närheten. Tog lite bilder på grässtrån, funderade på om man kunde ta en selfie med ett 35mm, tog en selfie med ett 35mm och halkade sedan på en isfläck och la mig lite ograciöst på marken. Behöver jag säga att jag gick hem direkt efter detta?