ida [fotograferat]

en selfie på söderåsen
 
I fredags när jag vaknade var det underbart vinterväder, ett par minusgrader, inte allt för blåsigt och trädkronor fulla av frost. Då kan man ju faktiskt inte låta bli att ge sig ut, trots att jag inte egentligen är jätteglad för vintern. Så jag packade ner kameran och mitt 24-70 och körde ut till Söderåsen, för är det vackert utanför mitt fönster borde det vara fantastiskt vackert där. Och visst, det är det väl alltid där egentligen, men inte var det frostbeklätt inte.
Snarare genommulet, plusgrader och tung snö som trillat ner från grenarna.
Lika besviken som jag var över vädret, lika mycket träningsvärk i benen hade jag när jag kom hem (för när man väl har kört så många mil så måste man ju faktiskt gå upp den branta vägen för att se på utsikten). Jag hade minsann förträngt hur dålig kondition jag har...
Vägen ner tog jag det mindre branta hållet, vilket visade sig vara väldigt mycket längre och hann därmed sätta nytt personligt rekord i selfiesar med systemkamera. Det är inte helt lätt ska jag berätta när man är trött i armarna och kameran med objektiv väger närmre två kilo...
 
Nu har däremot all snö här hemma försvunnit (igen) så nu får det faktiskt på riktigt vara nog och bli vår istället.
Eller vad säger ni?
Tommy

Sv: Skrattar. Innan snön kom såg jag snödroppar och de gula blommorna , men sen dagen jag ville fotografera kom ju snöhelvetet haha!

Men jag är glad att den är borta, så jag får möjligheten att fotografera. Ska ge mig ut med mitt fasta och fotografera lite bättre foton någon dag.

Såg att du har 24-70. Denna klanröv lyckades tappa både macro och 24-70 så dom gick sönder deluxe, och inget gick på försäkringen eller garanti. Jävla mög!

Svar: Åh, det måste ju vara värsta mardrömmen... Mitt 50mm har rullat ner för trappan en gång (tillsammans med kameran i kameraväskan... hrm...) men det var bara mobilen som flög ut och fick sig en kyss :)
Köpte ett 24-70 och ett 70-200 i november, kliar i fingrarna att få testa på riktigt!
ida [fotograferat]

Maria

åh naturen är ju så fin i sin vinterskrud men nu börjar väl alla tröttna..

Svar: Japp, nu har jag bestämt att det ska vara vår... haha...
ida [fotograferat]

Emma Grann Fotografi

Härliga bilder, gillar färgerna! :)

Svar: Åh, tack!! :)
ida [fotograferat]

Isabella - Szalai Fotografi

Så typiskt att väderleken ska slå om precis när man gett sig ut för att fota lite, har varit med om det allt för många gånger och det lär väl bli en hel del till. Du lyckades få fina bilder ändå tycker jag! :)

Svar: Visst är det märkligt! Tack ska du ha! :)
ida [fotograferat]

Sofia

Så fina bilder!

Svar: Tusen tack! :)
ida [fotograferat]

Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh vad fint! Här har det faktiskt känts vår i flera dagar med värmande sol och kvittrande vårfåglar, men jag tycker att det är lite tidigt.. Inte kan det väl bli vår i Februari..?

Svar: Här är det tydligen vår enligt metrologerna, fast de hävdar även att det aldrig var tillräckligt kallt för att kallas vinter :)
ida [fotograferat]

Amanda Jona [SPONTAN]

Verkligen så vackra bilder :)

Svar: Åh, tack ska du ha! :)
ida [fotograferat]

shazi

så fina bilder

Svar: Tack!
ida [fotograferat]

Robex Lundgren

finna bilder

Svar: Tusen tack! :)
ida [fotograferat]

melinda - mamma till Nova & Leon

gud vilka härliga bilder :)

Svar: Åh, tack!
ida [fotograferat]

SOFIA ღ

Så vackra bilder!

Svar: Tack ska du ha! :)
ida [fotograferat]

Agnes Olofsson

Fina bilder!

Svar: Tack!!
ida [fotograferat]

Agnes Olofsson

Fina bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress