ida [fotograferat]

frozen
 
Idag har jag njutit av en på pappret ledig och avkopplande dag. I verkligheten fick grannen för sig att börja helrenovera (?!) sin lägenhet lagom till lunch och den inbokade massagen var mer plågsam än något annat.
Tanken slog mig att rygg och axlar kanske skulle må bättre om man gick och tränade lite mellan varven, men blotta tanken fick mig att känna mig förkyld och få lite ont i halsen. Tror det är universums sätt att säga att jag ska lägga pengarna på annat istället...
 
Annars verkar snön komma och gå i takt med att solen går upp och ner. Jag är inte mycket för vinter, men ska det vara så kan det väl vara ordentligt i några veckor så vi kan köra vår sen, eller?
 
skånskt snökaos
 
Snön försvann lika fort som den kom. Igår snöade det åskade samtidigt (!) och idag har det varit något av ett standardväder igen (grått och regnigt).
 
Men vad gör det när man har två lediga dagar framför sig! Det slog mig precis att jag har en hel hög med foton från i julas som inte är redigerade än... sen så har jag ju en ny, fin extern hårddisk som ska fyllas på!
Sorteringen på min dator är lite kaos. Jag kommer på ett sätt jag vill sortera på, sen kommer jag på ett bättre sätt. Sen gör jag helt plötsligt inte som jag bestämt mig för och helt plötsligt är det för många bilder för att styra upp.
Så då börjar jag sortera på ett nytt sätt. 
Jag vill ju att min nya, fina hårddisk ska få en bra start i livet och inte drabbas av kaos direkt. 
Just därför är den fortfarande tom.
 
Men med två lediga dagar ska jag väl kunna reda ut lite struktur i mina tiotusentals bilder...