ida [fotograferat]

en vecka av solsken
 
Kan intyga att trots att solen inte visar sig här hemma, så syns den på andra platser i världen! Jag hann precis ladda in bilderna från det fina bröllopet på Lomma strand för att lite mer än tolv timmar senare befinna mig på en annan (steningare) strand på andra sidan Europa. Så veckan som gick har vi spenderat i strålande solsken, härlig värme och massor av god mat (jisses så mycket efterrätter och tzaztiki vi ätit) och drinkar i olika färger. Kameran har faktiskt fått vila en hel del, och om man bortser från att jag gick loss och fotograferade nästan alla blommorna på hotellet så har jag nog nästan tagit lika många bilder med mobilen under veckan.
Att man sen väger väskorna vid hemresan på flygplatsen är lite komiskt, för det är inte där min övervikt satte sig efter denna vecka...
 
Nu sitter jag här hemma igen (under min filt och försöker återanpassa mig till den svenska sommartemperaturen) och tar tillfället i akt att utnyttja vädret som passar perfekt till bildredigering. En liten smygtitt finns så klart på min Facebook-sida där man gärna får klicka in och berätta för brudparet hur vackra de är! 
jonna & elliot
 
Veckan innan jag gick på semester träffade jag detta fina paret som ska gifta sig alldeles snart. De har valt att gifta sig i slottsmiljö, vilket bara det är något att se fram emot. Precis som idag sken solen och det blev en trevlig avslutning på en väldigt varm dag.
slott som slott
 
Semestern fortsätter att rulla på, förstår inte riktigt hur tiden kan gå så fort! Speciellt när man försöker göra så lite som möjligt större delen av dagarna...
 
Igår fick vi för oss att vi skulle åka till Trollenäs slott och gå på den guidade visningen av slottet. Deras trädgårdar och skogarna runt om kring är en klar favorit att åka till med kameran och bara strosa rundor. Nu visade det sig att ungefär halva Skåne hade tänkt samma tanke, så vi fick snällt vända tillbaka igen (trots att jag hittade en perfekt parkeringsplats). Men det finns ju fler slott i närheten, så vi körde till Skarhults slott istället och åt lunch. Men med samma tur som dagen hade börjat med, missade vi såklart första visningen här med tio minuter och när vi insåg att nästa tur var tre timmar bort, nöjde vi oss med en runda i slottsträdgården istället.
 
Nackdelen med det här tveksamma sommarvädret är att det är väldigt lätt att göra av med pengar. Sol och bad är definitivt billigare än sånt här perfekt shoppingväder. Två av mina nyinköp här däremot hittills använda lika många gånger: ny bikini och ny regnkappa. Hoppas på att det väger över för bikinin resten av sommaren både för humöret och för plånboken!