ida [fotograferat]

slott som slott
 
Semestern fortsätter att rulla på, förstår inte riktigt hur tiden kan gå så fort! Speciellt när man försöker göra så lite som möjligt större delen av dagarna...
 
Igår fick vi för oss att vi skulle åka till Trollenäs slott och gå på den guidade visningen av slottet. Deras trädgårdar och skogarna runt om kring är en klar favorit att åka till med kameran och bara strosa rundor. Nu visade det sig att ungefär halva Skåne hade tänkt samma tanke, så vi fick snällt vända tillbaka igen (trots att jag hittade en perfekt parkeringsplats). Men det finns ju fler slott i närheten, så vi körde till Skarhults slott istället och åt lunch. Men med samma tur som dagen hade börjat med, missade vi såklart första visningen här med tio minuter och när vi insåg att nästa tur var tre timmar bort, nöjde vi oss med en runda i slottsträdgården istället.
 
Nackdelen med det här tveksamma sommarvädret är att det är väldigt lätt att göra av med pengar. Sol och bad är definitivt billigare än sånt här perfekt shoppingväder. Två av mina nyinköp här däremot hittills använda lika många gånger: ny bikini och ny regnkappa. Hoppas på att det väger över för bikinin resten av sommaren både för humöret och för plånboken!
Sofia

Åh vad fina bilder!

Svar: Tack!! :)
ida [fotograferat]

Felicia

Så fina bilder!

Svar: Tusen tack! :)
ida [fotograferat]

Robex Lundgren

vackra bilder

Svar: Tack ska du ha! :)
ida [fotograferat]

Maria Ekblad

Åh håller helt med! Det blir mycket mer uteserveringar och shoppingdagar än ligga på stranden och jäsa. Men fina bilder!

Svar: Precis! Och sen kan man ju handla kameratillbehör på nätet också... :) Tack!!
ida [fotograferat]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress