ida [fotograferat]

efter en bra fotografering har man gräsfläckar på knäna
 
Du ser en person sitta på huk i dikeskanten, lutandes farligt mycket åt sidan men samtidigt hållandes hårt i det personen har i handen. Det blir lite pinsamt när ni får ögonkontakt men trots allt har personen i ett nöjt leende över läpparna och du undrar om det egentligen står riktigt rätt till med personen i diket.
 
Det  kan vara så att du har träffat på en något överförfriskad person. Någon som väljer att kissa i vägkanten och hålla hårt i flaskan oavsett vad som händer.  Någon som i sitt tillstånd inte är särskilt bekymrad om vem som ser, det som hålls i handen är ändå det viktigaste.
 
Mer troligt är det jag som (nykter) sitter i diket, med kameran stadigt i handen ett par centimeter från valfri växt eller kryp. Skulle jag trilla omkull i jakten på den rätta vinkeln är det kameran räddas först. Visst, lite pinsamt blir det kanske av vetskapen att du nog trots allt är ganska säker på att jag sitter och kissar i diket, men jag reser mig upp med ett leende på läpparna. För det är det lätt värt. Och egentligen är jag inte särskilt bekymrad om vem som ser. För trots gräsfläckar på knäna är jag mest intresserad av vad jag kommer att se på skärmen när jag kommer hem.
Kattis

Supervackra bilder och jag känner igen mig i din beskrivning, många som tittat konstigt på en när man varit ute med kameran i naturen!:P

Svar: Tack! Ja, inte får man vara rädd att göra bort sig ;)
ida [fotograferat]

Maria Ekblad

Fint! Gillar alltid tonerna i dina bilder. Så vackra.

Svar: Åh, tack Maria!!
ida [fotograferat]

JUNITJEJ

Fantastiska bilder!

Svar: Tack ska du ha!!
ida [fotograferat]

Stina - Tillvaron.se

Oerhört vackra bilder, älskar verkligen murrigheten i dem!

Svar: Tusen tack!! Höll på att säga att jag dras till det mörka, men det lät ju inte riktigt rätt.. haha...
ida [fotograferat]

Sofia

Otroligt fina bilder!

Svar: Tack ska du ha!
ida [fotograferat]

Anna [foto]

otroligt fint!

Svar: Tusen tack, Anna!
ida [fotograferat]

stephanie

Maste bara saga att jag gillar designen pa din blogg. Enkelt och lattnavigerat! :D Snyggt!

Svar: Tusen tack, precis så jag vill att det ska vara! Det är Anna Form som ska ha äran, jag har mest kommit med synpunkter :)
ida [fotograferat]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress