ida [fotograferat]

meet the shores
 
Det var alldeles precis i början av augusti. Jag vet inte om ni minns förra sommaren, men de vackra sommardagarna var ganska lätträknade. Så ingen var väl gladare än jag (förutom möjligtvis brudparen och gästerna) när båda mina utomhusvigslar skedde i alldeles underbart väder!

Att få tillbringa flera timmar och fotografera bröllop i slottsmiljö är verkligen att rekommendera för välbefinnandet! Extra bra blir det när man får åka med i en fantastiskt charmig bil. Jag kan verkligen rekommendera dessa människorna också, men det är kanske lite konstigt om ni frågar om de vill komma på ert bröllop, era egna människor fungerar med alls säkerhet lika bra! Det går faktiskt bra utan slottet också. Så länge jag får vara med och fotografera, ok? Än finns det tider kvar.. :)

Hur som helst tänkte jag låta bilderna tala för sig själva och hoppas att den varma känslan jag hade när jag körde hem smittar av sig på er! 
 
Lili

Åh så vackert! Fina färger och vackert ljus, och så mycket känsla. Jag brukar inte gilla bröllopsbilder särskilt mycket, men de här fick mig att helt tänka om. Har nog inte sett något vackrare på jag vet inte hur länge. Gör till och med att jag blir sugen på giftermål själv! ^^

Svar: Åh, tusen tack!! <3 Det är bara att höra av sig så kommer jag direkt :)
ida [fotograferat]

Karin

Åh vad fint! Ser ut som det var ett drömbröllop! :)

Svar: Tack!! Det var enormt härligt faktiskt!
ida [fotograferat]

ISA

nu vill jag gifta mig på stört!! så vackert <3

Svar: Åh, vilken underbar kommentar! Tack!!
ida [fotograferat]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress