ida [fotograferat]

lite frost och lite vardag
 
 
Alla klara med allt som hör julen till? Här är det inte en tomte eller en julstjärna någonstans, däremot är alla (tror jag) julklappar inhandlade. Så den som känner sig manad är välkommen hit för att hjälpa till att slå in allt! Vet inte riktigt hur det gick till, men hela köksbordet är översvämmat med saker som inte alls verkar slå in sig själv..
 
10 plusgrader utanför fönstret hjälper inte riktigt till att framkalla julkänslor precis, men för lite drygt en vecka sedan på min lediga dag var det solsken, vindstilla, kallt och frost på samma gång = perfekt fotoväder.
 
Så jag traskade ut med mina två nya kompisar (Sigma 35mm 1.4 Art och Sigma 85mm 1.4) och tog ett varv i närheten. Tog lite bilder på grässtrån, funderade på om man kunde ta en selfie med ett 35mm, tog en selfie med ett 35mm och halkade sedan på en isfläck och la mig lite ograciöst på marken. Behöver jag säga att jag gick hem direkt efter detta?
 
 
Sara

Åh nej, aj. Fina bilder hur som helst. Jag har också en hel del saker kvar att slå in... men jag hinner väl :)

Emma

Vackra bilder, objektiven verkar hålla måtten! Jag tror man måste öva på att se graciös ut när man halkar, det kan behövas med tanke på hur många isfläckar som finns där ute! ;)

Svar: Tusen tack! Då är jag ett steg närmre i alla fall :)
ida [fotograferat]

Lili

Otroligt fina bilder!

Svar: Tusen tack!!
ida [fotograferat]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress