ida [fotograferat]

en vecka av solsken
 
Kan intyga att trots att solen inte visar sig här hemma, så syns den på andra platser i världen! Jag hann precis ladda in bilderna från det fina bröllopet på Lomma strand för att lite mer än tolv timmar senare befinna mig på en annan (steningare) strand på andra sidan Europa. Så veckan som gick har vi spenderat i strålande solsken, härlig värme och massor av god mat (jisses så mycket efterrätter och tzaztiki vi ätit) och drinkar i olika färger. Kameran har faktiskt fått vila en hel del, och om man bortser från att jag gick loss och fotograferade nästan alla blommorna på hotellet så har jag nog nästan tagit lika många bilder med mobilen under veckan.
Att man sen väger väskorna vid hemresan på flygplatsen är lite komiskt, för det är inte där min övervikt satte sig efter denna vecka...
 
Nu sitter jag här hemma igen (under min filt och försöker återanpassa mig till den svenska sommartemperaturen) och tar tillfället i akt att utnyttja vädret som passar perfekt till bildredigering. En liten smygtitt finns så klart på min Facebook-sida där man gärna får klicka in och berätta för brudparet hur vackra de är!