ida [fotograferat]

dagens utmaning och uppmaning
Bild 1 av 5 på mig, tagen för liiiite mer än 15 år sedan...
 
Jag fick utmaningen att lägga upp bilder, en om dagen i fem dagar, där alla bilder var äldre än 15 år. Först tänkte jag att jag inte hade särskilt mycket bilder i mina album som var så gamla, sen insåg jag att jag var äldre än vad jag trodde...
 
Jag insåg även när jag började bläddra bland alla bilder att det här med selfiesar och groupisar inte alls är något nytt påfund, det var bara det att de inte alltid blev så lyckade förr. Tydligen var det inte helt lätt det här med att få till en snygg hållning och ett avslappnat ansiktsuttryck och skärpan ska vi nog inte ens börja diskutera, men fanns gjorde de och framkallade blev de! Har man bara 36 försök på en rulle har man tydligen inte alltid oddsen med sig för en lyckad selfie.. och av ovan nämnda anledningar så kommer dessa bilder stanna i tryggt förvar i albumet och inte komma i närheten av internet...
 
Andra delen i utmaningen är att utmana någon annan att göra det samma, lägga upp fem bilder som är tagna för minst 15 år sedan. 
 
Jag uppmanar istället alla att följa utmaningen (för att det är ganska roligt att se tillbaka på frisyrer, tröjor och gamla vänner), men lägger till följande uppmaning: ta foton och se till att de blir framkallade! Det behöver inte vara en fotograf som tar bilderna för att de ska få komma upp på väggen! Fast jag ställer så klart upp och hjälper till om ni vill ;)
Skriv ut, framkalla, sätt in i album, lägg på hög i låda eller klistra upp på kylskåpet eller på insidan eller utsidan av köksluckorna! Och dela med er!
 
 
För om 15 år när du får samma utmaning, har du fem bilder du kan plocka fram eller har du fem kraschade hårddiskar?
 
Så, alla med? Bra, då är det kaffepaus :)
Sanna

Haha, det får ju en att tänka på hur gammal man faktiskt är :p

Svar: Senaste tio åren har jag åldrats två ungefär... haha...
ida [fotograferat]

Desirée Ojala Samuelsson

En riktigt rolig utmaning! Jättekul att kolla på alla gamla bilder som översvämmat Facebook!

Svar: Visst är det! Och sitta ner och bläddra igenom gamla album, härligt!
ida [fotograferat]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress